“Zurich” ar Vaņinu vārtos pārtrauc zaudējumu sēriju, Šteinbors nepārspēts Polijā

11/02/2018 23:15
Nokopēts

Latvijas izlases vārtsarga Andra Vaniņa pārstāvētā “Zurich” svētdien, 11.februārī, pārtrauca trīs zaudējumu sēriju Šveices čempionātā, izbraukumā ar 2:1 uzveicot “St.-Gallen” vienību.

Tieši Cīrihes komanda pirmā ielaida vārtus, kad 43.spēles minūtē Vaniņam kapitulēt lika mājinieku pussargs Marko Aratore. “Zurich” gan atbildēja ar gūtiem vārtiem 66. (Fabians Rohners) un 77.minūtē (Rafaēls Dvamena).

Kopumā šajā spēlē Vaņins atvairīja septiņus pretinieku sitienus.

Iepriekšējās divās spēlēs 2017.gada Latvijas labākais futbolists bija kapitulējis deviņas reizes – piecas pēdējā spēlē pirms ziemas pārtraukuma un četrus pēc tā.

Jāatzīmē, ka ziemas pārtraukums Šveices čempionātā sākās 17.decembrī, bet spēles atsākās ceturtajā februārī. Pa šo laiku “Zurich” aizvadīja sešas draudzības spēles, trijās svinot uzvaras, divās zaudējot, bet reizi spēlējot neizšķirti.

Turnīra tabulas kopvērtējumā kopvērtējuma vadībā ar 46 punktiem 21 mačā ir Bernes “Young Boys” vienība, kurai ar 41 punktiem seko “Basel”, kas šonedēļ sāks dalību UEFA Čempionu līgas izslēgšanas turnīrā.

Tikmēr “sauso” spēli Polijas augstākajā līgā aizvadījis cits Latvijas vārtsargs Pāvels Šteinbors, kas palīdzēja savai Gdiņas “Arka” vienībai savā laukumā cīnīties 0:0 (0:0) ar Poznaņas “Lech”.

Uz Šteinbora vārtiem kopumā tika raidīti septiņi sitieni, diviem lidojot vārtu taisnstūrī, ar kuriem latvietis veiksmīgi tika galā.

Tikmēr zaudējumu piedzīvoja aizsarga Vitālija Maksimenko un uzbrucēja Vladislava Gutkovska pārstāvētā Ņidzicas “Termalica” komanda, kas mājās ar 0:3 (0:1) kapitulēja Kelces “Korona” vienībai. Maksimenko palika rezervē, kamēr Gutkovskis turpina ārstēt traumu.

logo

Vai vēlaties saņemt paziņojumus par svarīgākajām ziņām