PSG futbolisti, uzveicot trešās līgas komandu, triumfē Francijas kausā

09/05/2018 09:11
Nokopēts

Finālā pieveicot pēc spēka trešās līgas komandu, Parīzes “Saint-Germain” (PSG) vienība otrdien ieguva Francijas kausu futbolā.

PSG finālā ar 2:0 (1:0) pārspēja “Les Herbiers” komandu.

Jau mača ievadā PSG vienībai piederēja liels pārsvars, tai trīs reizes trāpot pa vārtu konstrukciju, tomēr 26.minūtē rezultātu atklāja Džovani lo Selso, bet otrajā puslaikā Francijas čempioni turpināja iekarot pretinieku vārtus.

Otrā puslaika ievadā Parīzes klubs vēlreiz trāpīja pa stabu, bet Kiljana Mbapē vārti netika ieskaitīti pēc videoatkārtojuma noskatīšanās. PSG gan panāca savu, jo 74.minūtē 11 metru soda sitienu realizēja urugvajietis Edinsons Kavani.

“Les Herbiers” budžets ir aptuveni divi miljoni eiro, kamēr PSG sastāvā otrdien laukumā devās futbolisti, kuru kopējā vērtība ir tuvu 400 miljoniem eiro.

PSG komanda valsts kausu ieguva jau ceturto gadu pēc kārtas, bet šajā sezonā tā uzvarējusi visos turnīros – arī čempionātā un Līgas kausā. Tiesa, visvairāk atmiņā paliks Parīzes kluba neveiksme UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā pret Spānijas grandu Madrides “Real”.

Šo cīņu klātienē apmeklēja arī pašlaik traumu ārstējošais PSG uzbrucējs Neimars, kura nākotne komandā ir neskaidra. Tiek ziņots, ka viņš varētu atgriezties Spānijā un pievienoties “Real”.

Pērn finālmačā PSG ar 1:0 pārspēja “Angers” vienību. Parīzes klubs valsts kausa izcīņā triumfējis 12 reizes.

logo

Vai vēlaties saņemt paziņojumus par svarīgākajām ziņām