ASV, Brazīlijas un Serbijas izlases sasniedz pasaules čempionāta pusfinālu

28/09/2018 09:34
Nokopēts
ASV, Brazīlijas un Serbijas vīriešu volejbola izlases ceturtdien sasniedza pasaules čempionāta pusfinālu. Trešā posma mačā ASV valstsvienība ar 3-0 (25:22, 25:22, 25:23) pārspēja Krievijas izlasi, kas līdz ar to zaudējusi cerības pacīnīties par medaļām. Pašreizējā Eiropas čempione Krievija līdz ar to noslēgusi turnīru, bet trešajā posmā tā palika bez uzvarām, jo iepriekš pamanījās izlaist divu setu vadību pret Brazīliju. Amerikāņu sastāvā 17 punktus ceturtdien guva Ārons Rasels. Piektdien ASV un Brazīlija tiksies savā starpā, noskaidrojot, kura komanda izcīnīs pirmo vietu I grupā. Līdere ar trim punktiem vienā spēlē ir ASV, kamēr pie diviem punktiem tikusi Brazīlija, bet krievi zaudēja abos mačos, pie punktiem netiekot. Tikmēr Serbijas valstsvienība ceturtdien ar 0-3 (26:28, 26:28, 22:25) pamanījās piekāpties pašreizējajai pasaules čempionei Polijai, tomēr, pateicoties punktu attiecībai, tik un tā nodrošināja iespēju spēlēt pusfinālā. Lai garantētu vietu starp četrām spēcīgākajām izlasēm, serbiem vispirms vajadzēja uzvarēt kaut vienā setā, taču tas netika izdarīts. Tiesa, punktu attiecība bija labvēlīga, lai nodrošinātu vietu pusfinālā. Pēdējā pusfināliste tiks noskaidrota piektdien, kad J grupas ietvaros savstarpēju maču aizvadīs Polija un Itālija. Pirmā ar trim punktiem vienīgajā spēlē šīs grupas kopvērtējumā ir Polija, ar tikpat punktiem divos mačos seko Serbija, bet itāļiem pagaidām punktu nav. Pusfināli tiks aizvadīti sestdien, bet cīņas par pasaules čempionāta medaļām norisināsies svētdien.

ASV, Brazīlijas un Serbijas vīriešu volejbola izlases ceturtdien sasniedza pasaules čempionāta pusfinālu.

Trešā posma mačā ASV valstsvienība ar 3-0 (25:22, 25:22, 25:23) pārspēja Krievijas izlasi, kas līdz ar to zaudējusi cerības pacīnīties par medaļām.

Pašreizējā Eiropas čempione Krievija līdz ar to noslēgusi turnīru, bet trešajā posmā tā palika bez uzvarām, jo iepriekš pamanījās izlaist divu setu vadību pret Brazīliju.

Amerikāņu sastāvā 17 punktus ceturtdien guva Ārons Rasels.

Piektdien ASV un Brazīlija tiksies savā starpā, noskaidrojot, kura komanda izcīnīs pirmo vietu I grupā. Līdere ar trim punktiem vienā spēlē ir ASV, kamēr pie diviem punktiem tikusi Brazīlija, bet krievi zaudēja abos mačos, pie punktiem netiekot.

Tikmēr Serbijas valstsvienība ceturtdien ar 0-3 (26:28, 26:28, 22:25) pamanījās piekāpties pašreizējajai pasaules čempionei Polijai, tomēr, pateicoties punktu attiecībai, tik un tā nodrošināja iespēju spēlēt pusfinālā.

Lai garantētu vietu starp četrām spēcīgākajām izlasēm, serbiem vispirms vajadzēja uzvarēt kaut vienā setā, taču tas netika izdarīts. Tiesa, punktu attiecība bija labvēlīga, lai nodrošinātu vietu pusfinālā.

Pēdējā pusfināliste tiks noskaidrota piektdien, kad J grupas ietvaros savstarpēju maču aizvadīs Polija un Itālija. Pirmā ar trim punktiem vienīgajā spēlē šīs grupas kopvērtējumā ir Polija, ar tikpat punktiem divos mačos seko Serbija, bet itāļiem pagaidām punktu nav.

Pusfināli tiks aizvadīti sestdien, bet cīņas par pasaules čempionāta medaļām norisināsies svētdien.

    Pagaidām neviens nav komentējis
TOP notikumi
1
X
2
logo

Vai vēlaties saņemt paziņojumus par svarīgākajām ziņām