Boksa Supersērijas pusfinālu norises vietas un datumi tiks izziņoti nākamnedēļ

25/01/2019 19:04
Nokopēts
Raimonds Zeps, Kalle Zauerlands, Mairis Briedis, Sportazinas.com

Pasaules boksa Supersērijas (WBSS) promouters Kalle Zauerlands paziņojis, ka nākamnedēļ beidzot tiks izziņoti šīs sezonas Supersērijas pusfinālu norises datumi un norises vietas.

Atgādinām, ka Latvijas labākajam bokserim Mairim Briedim pirmās smagā svara kategorijas (līdz 90,7 kilogramiem) pusfinālā paredzēts duelis ar Polijas pārstāvi Kšištofu Glovacki. Iepriekš dažādos medijos tika pieļauts, ka kā viena no reālākajām cīņas norises vietām ir Rīga. Tāpat netika izslēgta arī Polijas un ASV (kur notika vairāku ceturtdaļfinālu cīņas) kandidatūras.

Otrajā pusfinālā šajā svara kategorijā spēkiem mērosies kubietis Junjers Dortikoss un amerikānis Endrjū Tabiti.

Atgādinām, ka neilgi pēc ceturtdaļfinālu cīņām tika ziņots, ka Supersērijas pusfināli tiks aizvadīti šī gada februārī un martā, kas šobrīd šķiet visai maz ticams scenārijs.

Vēlāk ietekmīgā boksa medija “The Ring” rīcībā nonāca informācija, kas vēstīja, ka Supersērijas organizatori ir saskārušies ar nopietnām finansiālajām problēmām, kas varētu apdraudēt turnīra turpmāko darbību.

Tika ziņots, ka Supersērijas galvenā finansiālā atbalstītāja “Comosa AG” valdē bija izveidojušās saspīlētas attiecības. Galvenā problēma – daži investori ieguldījuši lielāku naudas summu nekā iepriekš plānots, kamēr citi joprojām nav veikuši savus līgumā noteiktos maksājumus.

logo

Vai vēlaties saņemt paziņojumus par svarīgākajām ziņām