2014. gada pasaules čempions neizslēdz iespēju beigt karjeru jau tuvākajā laikā

30/10/2019 15:50
Nokopēts
Andrē Širrle, www.sportazinas.com

Krievijas futbola premjerlīgas kluba Maskavas “Spartak” pussargs Andrē Širrle atklājis, ka jau tuvākajā laikā viņš varētu noslēgt futbolista karjeru.

Tiesības uz vācieti pieder Dortmundes “Borussia”, bet augusta beigās 28 gadus vecais futbolists tika izīrēts “Spartak” vienībai. Sezonas 13 mačos viņš guvis divus vārtus un atdevis divas piespēles.

“Es tiešam vēlos pieņemt lēmumu pēc katras sezonas – vai man vēl ir vēlme spēlēt futbolu, vai es joprojām esmu motivēts un vai mans ķermenis ir gatavs slodzēm,” atzina pussargs. “Nezinu, varbūt es spēlēšu vēl tikai gadu, bet varbūt divus,” atklāja Širrle.

Karjeras laikā vācietis pārstāvējis Vācijas bundeslīgas klubus “Mainz 05”, Leverkūzenes “Bayer 04”, “Wolfsburg” un “Borussia”, ka arī Anglijas premjerlīgas vienības Londonas “Chelsea” un “Fulham”. Klubu līmenī viņš divas reizes izcīnījis Vācijas kausu, ka arī kļuvis par Anglijas čempionu.

Vācijas izlases sastāvā Širle piedalījies 2012. un 2016. gada Eiropas čempionātā, ka arī 2014. gada pasaules čempionātā, kurā Vācijas valstsvienība izcīnīja zeltu.

Ar piecām uzvarām 14 spēlēs “Spartak” ieņem septīto vietu Krievijā 16 vienību konkurencē. Lai iekļūtu Eirokausu zonā, komandai šī sezona jānoslēdz vismaz piektajā vietā.

    Pagaidām neviens nav komentējis
logo

Vai vēlaties saņemt paziņojumus par svarīgākajām ziņām