2017. gada NBA drafta pirmais numurs Fulcs izrāda jauno metiena tehniku (VIDEO)

21/09/2018 13:34
Nokopēts
Markele Fulcs, www.sportazinas.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ”76ers” saspēles vadītājs Markels Fulcs, kuru komanda 2017. gada draftā izvēlējās ar pirmo numuru, plašākai publikai izrādījis savu jauno metiena tehniku.

”Domāju, ka pirmajā gadā traumas dēļ iemācījos daudz vairāk, nekā parasti “rukīji” iemācās. Daudz lietu mainījās, cilvēkiem runājot par manu metienu. Bet tas bija tāpēc, ka guvu savainojumu. Es kā labs spēlētājs sapratu, ka tas mani neapturēs. Protams, sezonas laikā man bija jātiek ar sevi galā. Pagāja visai ilgs laiks. Tagad esmu atpakaļ, un viss ir labāk nekā tas bija,” sacīja Fulcs.

20 gadus jaunais Fulcs NBA pamatturnīrā ”76ers” rindās aizvadīja vien 14 dueļus, jo cīnījās ar pleca savainojumu. 2017. gada NBA drafta pirmais numurs vidēji guva 7,1 punktus un izdarīja 1,7 rezultatīvas piespēles.

Filadelfijas vienība pērn NBA pamatturnīru negaidīti pabeidza ar pozitīvu bilanci 52-30, ar kamerūnieti Džoelu Embīdu un austrālieti Benu Simonsu priekšgalā izcīnot trešo pozīciju Austrumu konferencē. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 4-1 tika pieveikta Maiami “Heat”, kam sekoja zaudējums 1-4 konferences pusfinālā pret Bostonas “Celtics”.

Pirmo pārbaudes spēli ”76ers” aizvadīs naktī uz 2. oktobrī, savā laukumā tiekoties ar Orlando ”Magic” vienību. Tikmēr pamatturnīru Filadelfijas komanda uzsāks naktī uz 17. oktobri, izbraukumā cīnoties ar Bostonas ”Celtics”.

logo

Vai vēlaties saņemt paziņojumus par svarīgākajām ziņām