2020. gada NBA čempions kļūs par “Suns” galveno treneri

02/06/2023 20:22
Nokopēts
Frenks Vogels

Frenks Vogels kļūs par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Fīniksas “Suns” galveno treneri, vēsta Ziemeļamerikas medij.

Vienošanās ar Vogelu tiks noslēgta uz turpmākajām piecām sezonām par 31 miljonu ASV dolāru. “Suns” regulārajā turnīrā ieņēma ceturto vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas turnīrā apstājās otrajā kārtā. Maija vidū no amata tika atbrīvots Montijs Viljamss, kurš Fīniksas vienību vadīja iepriekšējos četrus gadus.

Šosezon 49 gadus vecais Vogels nevadīja nevienu NBA komandu, bet pirms tam trīs gadus bija pie Losandželosas “Lakers” stūres. 2020.gadā Orlando “burbulī” “Lakers” basketbolisti Vogela vadībā kļuva par NBA čempioniem.

Pirms ierašanās Losandželosā Vogels divus gadus bija pie stūres Orlando “Magic” komandai, bet vēl pirms tam piecas sezonas vadīja Indiānas “Pacers”. 2013. un 2014.gadā Vogela vadībā “Pacers” sasniedza Austrumu konferences finālu.

Pirms tam viņš strādāja par galvenā trenera asistentu “Pacers”, Filadelfijas “76ers” un Bostonas “Celtics” komandās. Vogels savulaik strādāja arī “Lakers” organizācijā, pildot skauta pienākumus.

    Pagaidām neviens nav komentējis
TOP notikumi
1
X
2
logo

Vai vēlaties saņemt paziņojumus par svarīgākajām ziņām