Minskas “Dinamo” pamet tās galvenais treneris

23/06/2017 15:15
Nokopēts
minskas-dinamo-sportzinas

Championat.com ziņo, ka Kontinentālās hokeja līgas kluba Minskas “Dinamo” galvenā trenera amatu ir pametis Kreigs Vudkrofts. Līguma saistības esot pārtrauktas pēc abpusējas vienošanās.

Iniciatīva par līguma laušanu nākusi no trenera puses. Klubs esot bijis ieinteresēts turpināt sadarbību, taču kanādiešu speciālists vēlējies izmēģināt spēkus citur. “Trenera lēmums priekš mums bija diezgan negaidīts, tāpēc šobrīd esam aktīvos jaunā trenera meklējumos,” tā situāciju komentāja Minskas kluba ģenerāldirektors.

Kanādiešu treneris Baltkrievijas klubu vadīja vien aizvadītajā sezonā, kur pēc salīdzinoši veiksmīgais regulārās sezonas, kur komanda ieguva sesto vieto regulārajā sezonā, Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā komanda piekāpās Jaroslavļas “Lokomotiv” vienībai.

Vudkrofts arī ir biji Baltkrievijas nacionālās izlases trenera asistents aizvadītajos divos pasaules čempionātos.

Iepriekš publiskajā telpā parādījās informācija, ka Vudkrofts ir panācis vienošanos ar Šveices augstākās hokeja līgas sesto spēcīgāko klubu “Geneve-Servette”. Tiesa gan, pagaidām vēl oficiāli līgums nav noslēgts.

Minskas “Dinamo” kluba vadība pirms kāda laika bija paziņojusi, ka komanda turpmāk iztikšot bez leģionāru palīdzības, lai veicinātu baltkrievu hokejistu izaugsmi. Klubs saņēma asu kritiku no Baltkrievijas valsts prezidenta Lukašenko par to, ka tas pārlieku izmanto leģionāru palīdzību un tas kavē vietējo spēlētāju izaugsmi.

Klubs arī tā rīkojas un tika lauzti vairāki līgumi. Tiesa gan, nesen kā publiskajā telpā atkal parādījusies informācija, ka tomēr pilnībā bez leģionāru pakalpojumiem komanda neiztikšot.

    Pagaidām neviens nav komentējis
TOP notikumi
1
X
2
11
7
1.16
2.85
3.1
2.55
1.44
4.8
6.25
2.4
3.8
2.6
1.65
3.6
4.2
3.2
4.1
1.91
logo

Vai vēlaties saņemt paziņojumus par svarīgākajām ziņām