Ostapenko iekļūst Toronto WTA dubultspēļu turnīra otrajā kārtā

08/08/2017 09:53
Nokopēts
Aļona Ostapenko, www.sportazinas.com

Latvijas dāmu tenisa ranga līdere Aļona Ostapenko pirmdien Kanādā iekļuva Toronto WTA “Premier” sērijas dubultspēļu otrajā kārtā.

Pirmdien Ostapenko prestižajā turnīrā aizvadīja divus mačus. Jau ziņojām, ka vienspēlēs pasaules ranga 12.rakete cieta neveiksmi, sīvā cīņā ar 6-1, 6-7 (2:7), 6-7 (5:7) atzīstot

amerikānietes Varvaras Ļepčenko pārākumu, kura rangā ir 68.vietā.

Savukārt vēlāk dubultspēļu turnīra pirmās kārtas cīņā Ostapenko, spēlējot duetā ar mājinieci Gabrielu Dabrovski, divos setos ar 7-5, 6-3 uzvarēja japānietes Eri Hocumi un Miju Kato.

Par otrās kārtas sasniegšanu Ostapenko nopelnījusi 105 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Nākamās Ostapenko un Dabrovski pretinieces noskaidrosies vācietes Jūlijas Gērgesas un ukrainietes Olgas Savčukas duelī ar austrālietēm Ešliju Bārtiju un Keisiju Delakvu.

Jau vēstīts, ka pirmdien Toronto notiekošā turnīra vienspēļu pirmo kārtu pārvarēja Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova, kura WTA rangā ieņem savu rekordaugsto 16.vietu. Viņa trīs setu mačā ar 6-1, 4-6, 6-3 uzveica ranga 34.numuru Lorēnu Deivisu no ASV.

Sevastova par otrās kārtas sasniegšanu ir tikusi pie 60 WTA vienspēļu ranga punktiem. Otrajā kārtā viņa spēkosies ar ranga 50.raketi Naomi Osaku no Japānas, šo maču aizvadot trešdien.

Savukārt otrdien Sevastova sāks dalību dubultspēļu turnīrā. Duetā ar talantīgo horvātieti Anu Konjuhu viņa spēkosies ar mājiniecēm Šarloti Robijāri-Mijeti un Kerolu Džao.

    Pagaidām neviens nav komentējis
logo

Vai vēlaties saņemt paziņojumus par svarīgākajām ziņām