Dvaits Hovards: vēlos apklusināt visus kritiķus

19/08/2017 17:56
Nokopēts

Nacionālās basketbola asociācijas kluba, kas daļēji pieder arī basketbola leģendai Maiklam Džordanam, Šarlotes “Hornets” centra spēlētājs Dvaits Hovards sarunā ar The Atlanta Journal-Constitution atzinis, ka pēc pārejas no Atlantas “Hawks” vēlas reanimēt savu karjeru.

Hovardu 2004. gadā ar pirmo numuru draftēja Orlando “Magic”, kur viņš aizvadījis labākos gadus savā spēlētāja karjerā. Hovards ir astoņu NBA Visu zvaigžņu spēles dalībnieks, tikpat reizes iekļuvis sezonas simboliskajā pieciniekā, piecas reizes visas NBA aizsardzības komandā un trīsreiz atzīts par labāko aizsardzības spēlētāju līgā. Tiesa gan, pēdējos gados centrs piedzīvo sportiskā snieguma kritumu, vairākkārt nomainot komandas.

Atlētiskais spēlētājs Šarlotē nonāca maiņas darījumā, kurā Atlantas “Hawks” apmainīja viņu un 31. NBA drafta izvēli pret centru Mailzu Plamliju un itāļu aizsargu Marko Belinelli un otrās kārtas drafta izvēli.

“Treneris mani dzīs uz priekšu, nesalaužot manu garu un noskaņojumu. Viņš patiešām tic, ka spēšu atgriezties iepriekšējā līmenī. Es to jūtu. Ņemot vērā visas iepriekšējās neveiksmes un kļūdas, kas mani piemeklējušas pēdējos gados, šī patiešām ir lieliska vieta, kur spēlēt, jo man ir dota vēl viena iespēja visiem pierādīt, ka neesmu vēl norakstāms. Šī ir lieliska iespēja pierādīt pašam sev, uz ko patiesībā esmu spējīgs un likt apklust visiem kritiķiem,” uzskata Hovards.

Aizvadītajā sezonā centrs laukumā devās 74 spēlēs un caurmērā guva 13,5 punktus un izcīnīja 12,7 atlēkošās bumbas zem groziem, metienus no spēles realizējot ar 63% precizitāti.

Lai arī Hovarda statistika, vismaz uz papīra, izskatās solīda, tomēr no centra tiek gaidīts lielāks pienesums komandas kopējā spēlē. Pēdējos gados Hovarda akcijas ir kritušās, viņam aizvadot saraustītas un nepārliecinošas sezonas.

    Pagaidām neviens nav komentējis
logo

Vai vēlaties saņemt paziņojumus par svarīgākajām ziņām