“United” aizraujošā duelī pārspēj “Arsenal”, Pogbā saņem sarkano kartīti (VIDEO)

02/12/2017 23:30
Nokopēts

Anglijas Premjerlīgā šodien un vakar tika aizvadītas 15. kārtas spēles. Tajās pie uzvarām tika Mančestras ”United”, Londonas ”Chelsea” un ”Liverpool”, bet kārtējo klupienu pēc kārtas piedzīvoja ”Tottenham Hotspur”.

Liverpūle ar rezultātu 5:1 sagrāva ”Burnley”. Šajā spēlē uzvarētāju komandas sastāvā divus vārtus guva Robertu Firminu, bet vēl pa vienam precīzam sitienam pievienoja Emre Džans un Filipe Koutinju. Piektie vārti tika gūti pēc tam, kad bumbu savos vārtos raidīja Luiss Danks.

”Tottenham” sezonas laikā gājis kā pa kalniem un komanda nelielu lejupslīdi, kas pamatīgi iedragājusi iespējamo cīņu par čempiones titulu, piedzīvojusi pēdējās četrās kārtās. Četru spēļu laikā ”Tottenham” izcīnījusi tikai divus punktus, no kuriem vienu šovakar – 1:1 pret ”Watford”.

Pie panākuma tika arī pašreizējā čempione Londonas ”Chelsea”, kas uzveica Ņūkāslas ”United” 3:1. Divus vārtus londoniešu sastāvā guva Edens Azārs, bet vēl vienu pievienoja Alvaro Morata. Trīs punktus jaunā galvenā trenera Sema Elerdaisa debijā ieguva ”Everton”, kas uzveica ”Huddersfield” 2:0.

Savukārt kārtas centrālajā mačā Londonas ”Arsenal” savās mājās uzņēma Mančestras ”United”. Antonio Valensija ar precīzu sitienu atzīmējās jau ceturtajā minūtē, bet 11. minūtē divu vārtu pārsvaru ieguva pēdējos mačos karstais Džese Lingārds.

Otrajā puslaikā ”Arsenal” sastāvā vienus vārtus atguva komandas labākais vārtu guvējs Aleksandrs Lakazets, bet Lingārds iesita vēl vienu golu un palīdzēja savai komandai svinēt uzvaru 3:1.

Rīt pulksten 18:00 pēc Latvijas laika spēli aizvadīs turnīra līdere Mančestras ”City”, kas tiksies ar ”West Ham”.

logo

Vai vēlaties saņemt paziņojumus par svarīgākajām ziņām