Hārdens par zaudējumu sēriju: Sezona ir gara

26/12/2017 20:02
Nokopēts
Džeimss Hārdens, www.sportazinas.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Hjūstonas “Rockets” aizsargs Džeimss Hārdens sarunā ar ESPN atklājis, ka komandā, neskatoties uz trīs zaudējumu sēriju, nav iestājusies panika vai morālais pagrimums.

Kā zināms, Ziemassvētku dienas spēlē “Rockets” izbraukumā ar 107:112 piekāpās Oklahomsitijas “Thunder” vienībai, bet iepriekš zaudēja divus mačus abām Losandželosas komandām “Clippers” un “Lakers”. Pirms šiem zaudējumiem Hjūstonas klubam bija 14 uzvarētu spēļu sērija.

“Šobrīd mūsu puiši ir spiesti uz laukuma pavadīt ilgāku laiku nekā pirms tam (ar to domājot – laiku treniņprocesā – red.). Mums pietrūkst stabilas spēles aizsardzībā, bet uzbrukumā bieži sasteidzam izdarītos metienus. Bet tas viss ir labojams. Reizēm tādas lietas notiek. Tā ir basketbola sastāvdaļa un mums tas ir jāparvar. Paši ziniet, sezona ir gara,” teica Hārdens, kurš nesen kā kļuva par pirmo spēlētāju NBA pēdējo desmit gadu laikā, kurš divās spēlēs pēc kārtas guva 50 un vairāk punktus (abās spēlēs pret Losandželosas klubiem). Iepriekš ko tādu iespēja leģendārais Kobe Braients, kas to izdarīja pat četras spēles pēc kārtas.

Noslēgumā Hārdens bija lakonisks: “Mums viss būs kārtībā. Man grūti kā vairāk komentēt šo situāciju.”

Šobrīd ar uzvaru un zaudējumu bilanci 25-7 “Rockets” atrodas Rietumu konferences otrajā vietā aiz Goldensteitas “Warriors” vienības, kam ir 27-7.

    Pagaidām neviens nav komentējis
logo

Vai vēlaties saņemt paziņojumus par svarīgākajām ziņām