“Broky” un “FaZe Clan” otrā uzvara divās spēlēs

29/08/2021 18:33
Nokopēts
Helvijs

“FaZe Clan” komanda ar latviešu “Counter-Strike: Global Offensive” spēlētāju Mareku Saukantu jeb “broky” ierindā pēc pirmajām divām savas apakšgrupas spēlēm ir ieguvusi divas svarīgas uzvaras. Jau ziņots, ka pirmā no tām saspringtā duelī tika gūta pret “mousesports” komandu. Otrā uzvara tika izcīnīta vakardien pret “Evil Geniuses” vienību.

“FaZe Clan” cīņā pret “Evil Geniuses” triumfēja trīs spēļu summā ar rezultātu 2-1 (13:16, 16:9 un 16:13).

“Spēlējot tik labi kā to darījām Ķelnē (“Intel Extreme Masters” Cologne 2021), mums ir liela pārliecība, kas bez šaubām atspoguļosies arī mūsu “online” sniegumā šobrīd,” pēcspēles intervijā izteicās “broky” komandas biedrs Havards “rain” Najgārds. “Pirms Ķelnes turnīra mūsu pārliecība bija visu laiku zemākajā punktā. Mēs turpinājām zaudēt maču pēc mača un nespējām vinnēt kaut vienu sēriju neskatoties ne uz ko. Tāpēc labais rezultāts tur (Ķelnē) mums tiešām tagad palīdz ar pārliecību, ļaujot mums spēlēt kā mēs gribam to darīt. Īpaši attiecībā uz jaunajiem spēlētajiem, mēs beidzot šajā komandā jūtam, ka varam uzvarēt, kas mums pietrūka jau ilgāku laiku.”

Sērija sākās ar “Evil Geniuses” izvēli par labu “Inferno” kartei. Sākumā “FaZe Clan” vienībai 3:1 izrāvienu teroristu pusē palīdzēja nokārtot tās spēlētājs Russels “Twistzz” Van Dulkens otrajā raundā “force-buy” situācijā jeb riskējot un iztērējot visu naudu iespējami labākajam aprīkojumam, nošaujot četrus pretinieku spēlētājus. Tomēr “Evil Geniuses” pārstāvis Mihals “MICHU” Millers apturēja jebkādu izrāviena potenciālu, nogalinot visus atlikušos pretiniekus izšķirošā viens pret trīs situācijā. Līdz puslaika beigām turpinājās līdzīga cīņa, kas noveda pie rezultāta 8:7 “FaZe Clan” labā.

Otrajā puslaikā veiksmīgāk spēlēja “Evil Geniuses”, ko sekmēja Vinsenta “Brehze” Kajonte pistoļu raundā ar “USP” iznīcinot visu “FaZe Clan” komandu jeb gūstot “ace”. Tāpat rezultātu 13:12 “Evil Geniuses” labā ļāva panākt Deimians “daps” Stīls, lieliski aizsargājot A punktu neskartu nogalinot četrus pretiniekus ar “M4A4” ieroci. Turpinājumā “Evil Geniuses” veiksmīgi aizsargājās un pārņēma abus bumbas uzstādīšanas punktus, kas noveda pie likumsakarīgas uzvaras ar rezultātu 16:13. “Broky” bija labākais savā komandā ar reitingu 1,19 un 23 “killiem”.

Otro spēli sevis izvēlētajā “Mirage” kartē ar lielisku septiņu raundu izrāvienu teroristu pusē uzsāka “FaZe Clan”. “Evil Geniuses” līdz puslaika beigām atbildēja vien ar četriem raundiem, rezultātam esot 11:4 par labu “FaZe Clan”.

Otrajā puslaikā starpība nedaudz samazinājās, tomēr “broky” un Olofs “olofmeister” Kajbjers ar vairāku “killu” raundiem izdzēsa jebkādas “Evil Geniuses” cerības atspēlēties. Šo maču ar stilu noslēdza “broky”, kad viņš savai komandai izcīnīja uzvaras raundu, nosargājot B punktu neskartu ar trīs “AWP” “killiem” pāris sekunžu laikā 25.raundā. Tas deva “FaZe Clan” uzvaru ar rezultātu 16:9. “Broky” šajā spēlē spēja uzstādīt reitingu 1,29 un nošaut 20 pretiniekus, kas viņam deva otro vietu savā komandā.

Mačš bija nonācis līdz izšķirošajai spēle “Dust2” kartē. To labāk iesāka “Evil Geniuses”, kam palīdzēja uz viļņa esošais Ovens “oBo” Šlaters, kurš pirmajos desmit raundos paguva nošaut 14 pretiniekus un vien reizi tika nošauts pats. Tas noveda pie “Evil Geniuses” vadības ar rezultātu 7:3. Līdz puslaika beigām “FaZe Clan” atguvās un atpalika vairs tikai par vienu punktu, rezultātam esot 7:8.

Otrajā puslaikā ar vairākiem “killiem” “FaZe Clan” vienībai palīdzēja taktiskais līderis Fins “karrigan” Andersens, kas noveda pie vadības 14:10. “Evil Geniuses” spēlētājs “Brehze” vēl palīdzēja savai komandai ar vairākiem trīs “killu” raundiem iegūt 13 raundus savas komandas kontā. Tomēr turpinājumā “FaZe Clan” droši spēja gūt uzvaru ar rezultātu 16:13, triumfējot visā sērijā. “Broky” iznīcināja 18 pretinieku spēlētajus un ieguva reitingu 0,98, esot trešajam labākajam no savas komandas. Pateicoties stabilajam sniegumam visas sērijas garumā, “broky” tika atzīts par mača labāko spēlētāju. Plašāka statistika par šo sēriju redzama ŠEIT.

Šī uzvara latvieša pārstāvētajai komandai nodrošināja dalītu pirmo līdz otro vietu ar C grupas favorītiem “Natus Vincere” komandu. Izcīnītās divas uzvaras ļauj nedaudz komfortablāk justies attiecībā uz kvalificēšanos izslēgšanas turnīram, kurā iekļūs apakšgrupas trīs labākās komandas, tomēr jāatcerās, ka priekšā vēl trīs svarīgi mači. Viens no tiem norisinās jau šobrīd pret “fnatic” vienību, kam var sekot līdzi “ESL CS:GO” “Twitch” kanālā.

    Pagaidām neviens nav komentējis
TOP notikumi
1
X
2
5
3.4
1.77
3.1
3.1
2.4
1.55
4.1
6
2.2
4
2.75
2.05
3.75
3.3
1.28
5.5
11
2.1
-
1.75
logo

Vai vēlaties saņemt paziņojumus par svarīgākajām ziņām